sábado, 4 de febrero de 2017

Superheroi


  • Valoració del treball proposat.


El treball em va resultar divertit perquè va ser com tornar a ser xicoteta una altra vegada, al poder crear tant els nostres personatges d'una manera més reial com la història, segons els nostres gustos i imaginació. Açò també va ser una manera amb la qual podíem veure quant creatives podríem arribar a ser. I ja que podíem triar les persones amb qui anar en el treball resultà més amé, ja que obviament triaríem aquelles amb qui tinguérem més confiança, així no tindríem molts problemes per a posar-nos d'acord en les eleccions. 



Al realitzar aquest treball també hem pogut explorar noves ferramentes, com ho són HeroMachine i create your own superhero, que m'han paregut prou bones, perquè hi ha quantitat d'opcions amb les quals pots arribar a plasmar fàcilment el que tenies en ment i considere que més avant es podrien utilitzar molt més ferramentes com estes o similars, de las quals puguem aprendre més.

A més, ens ha ajudat entre els components a conèixer-nos millor i saber que tenim que fer quan tingam decisions dificils en les quals cada una vullguem una cosa diferent.  

  • Diari de sessions


La primera sessió la usarem per a pensar l'argument de la nostra història. Tania, -com no?😁-, va proposar que el protagonista fora un alienígena, i com ja teníem alguna cosa amb la qual començar, totes vam estar d'acord. 

El següent punt que tractàrem va ser el dels antagonistes, en el nostre cas, les antagonistes, ja que serien bessones, cada una amb una personalitat molt distinta, però al mateix temps iguals. Els superpoders d'estes els pensàrem segons anàvem creant el vestuari i com que vam triar els colors roig i blau, decidirèm posar-los superpoders de foc i aigua. 

Ens vam dividir en dos grups, un va realitzar la història, les quals van ser Tania i María, i Belén, Elizabeth i jo, vam crear els personatges. Tot açò obviament ho vam fer preguntant-nos constantment si ens pareixia bé o no, per a que totes estiguerem d'acord.

Per a crear la història, Tania i María, van mirar videos en Youtube, per a posar frases que quedaren bé en aquest tipus d'històries i tindre una lleugera idea de como contar la historia. 

Segons anàvem inventant-nos la trama, anaven apareixent més personatges, amb la qual cosa, tinguérem realitzar un parell més, encara que açò no va suposar problema.


La presentació de Drive la vam realitzar entre totes, és a dir, como que teníem tres ordinadors i érem cinc persones, dues anàven am parella i ens vam dividir la historia en tres partes i d'aquesta manera acabaríem més ràpid tot y treballaríem de forma equivalent. 

Per últim com una component tenia una nau espacial feta a má, vam pensar que seria una bona idea traure-la a la exposició com medi de atenció. 

Allò que va suposar un problema va ser la pàgina HeroMachine, perquè quan guardàvem un personage i per a la següent sessió ja no es podia recuperar . Doncs, un dels persontages ens vas resultar més difícil de crear-lo i més temps. 



  • Treball en grup: 

  1. Components del grup: Tania Cuerda, Elisabeth Fernández, Maria Fernández, Belén Adsuara i jo.
  2. Valoració del grup: Hem treballat uniformement ja que cadascuna ha posat el seu trosset d'imaginació i sobretot ens hem comunicat per a que no hi hagen malentesos en cap cosa i totes estiguérem contentes amb el treball realitzat. 
  3. Valoració dels components del grup:

- Tania Cuerda: aquesta xica es molt boja i te massa imaginació, treballar amb ella es divertit i a més posa molt de la seua part per a dur a terme un treball intresant. 
- Elisabeth Fernández: És molt treballadora. Ha aportat moltes idees al treball i a més ha sigut molt ràpida acabant les seues parts del treball.   
- Maria Fernández: També té molta imaginació i ha tingut aportacions per a la creació de la historia quan el grup no en tenia cap. 
-Belén Adsuara: Es molt tímida, pero en aquest treball me ha resultat agradable traballar amb ella ja que s'ha obert un poc més i ha dit coses molt útils i necessàries per a el treball. 

  • Exposicició: 

  1. Valoració de la preparació: No ens vam preparar quasi, perque els tres dies que va deixar Ricardo per a la preparació vam estar rematant la presentació. L'últim día ens posàrem a assajar per assabentar-nos quant ens durava mes o menys la exposició.
  2. Valoració de la exposición: Jo pense que hem fet una bona exposició encara que totes estàvem atacades pels nervis. Ens sabíem molt bé tot i ninguna ha mirat el paper a pesar que si que en teníem un. A més, hem fet un bon temps de exposició segons el que ens había dit el professor.
  3. Valoració del grup i dels components durant la exposició: Pensé que en el grup hem fet una bona cooperació per a dur a temer una bona exposició, ja que totes sabíem el nostre torn. En general totes hem tingut un bon to de veu i totes hem contat la nostra part per a que la resta l'entenga.
  4. Valoración de la audiència: No em vaig fixar molt però crec que tots tingueren un bon comportament i atenció cap a la nostra exposició, que també pot ser per la nau espacial que vam traure.
  5. Sense comptar la teua exposició, Quina t'ha agradat més? Per què? M'ha agradat la del grup de Nacho, perquè ha sigut original i perquè la música feia que estiga més atenta. A més, tots els components han tingut un to de veu alt i se'ls ha escoltat pro bé. A més la presentació tenia elements molst visuals i no han posat lletra com en el cas dels altres.

  • Presentación:



  • Estadística:

Núm. d'imatges: 117

Núm. de diapositives: 23

Núm. de elements animats: 90

No hay comentarios:

Publicar un comentario